- πέννες μακβελ ασπρο 200gr
- αιγοπρόβειο βούτυρο 30gr
- μυζήθρα κάραλης τριμμένη 20gr
Βράζουμε 1.5 λίτρο νερό
και βάζουμε τα μακαρόνια (άμα είναι spaghetti δεν τα σπάμε) για 10 λεπτά.. Σουρώνουμε, λιώνουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα και χύνουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με μυζήθρα.
Τα ακόλουθα για 200gr μαγειρεμένων μακαρονιών (1 μερίδα) :
- Tofu λευκό 200gr
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- 3-5 ροδέλες πράσο
- 1tsp γεμάτη ghee
συνοδεύουμε με σαλάτα μαρούλι-αγγούρι.
Το μαγείρεμα 200gr άβραστων ζυμαρικών συνήθως έχει ως αποτέλεσμα περίπου 400gr μαγειρεμένων ζυμαρικών (2 γεύματα).
Τα ζυμαρικά μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο για περίπου 3 έως 5 ημέρες.
Το απόγευμα (max) :
- 100gr Φιστίκια Πίνατς
- 30gr Φιστίκια Χουανίτα