αρχικά βάζουμε τα φασόλια με 500ml νερό στην χύτρα και βράζουμε στο 2 για 10 λεπτά, ανοίγουμε και χύνουμε το νερό.
βράζουμε για 30 λεπτά στο 2.
ανοίγουμε την χύτρα, ρίχνουμε το 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Περιμένουμε 15 λεπτά, και ρίχνουμε 300gr ρύζι που έχουμε μαγειρέψει από την προηγούμενη μέρα..
μόλις φτιάξαμε 2 γεύματα x 670gr. Τα συνοδεύουμε με σαλάτα :
- 150gr φασόλια
- 5 κλωνάρια σέλινο
- 2-3 καρότα
- 1 κίτρινο κρεμμύδι
- 6 ροδέλες πράσο
- 150ml ντοματό χυμό
- 400ml νερό
- 1/4 αλάτι

βράζουμε για 30 λεπτά στο 2.

ανοίγουμε την χύτρα, ρίχνουμε το 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Περιμένουμε 15 λεπτά, και ρίχνουμε 300gr ρύζι που έχουμε μαγειρέψει από την προηγούμενη μέρα..

- μαρούλι
- κρεμμύδι ξερό
- κρεμμύδι φρέσκο (ολόκληρο και με την πρασινάδα)
- λίγο άνηθο
- αγγούρι
Τις φακές και τα φασόλια (beans) και τα ρεβύθια πρέπει να τα τρώμε με ρύζι επειδή ο συνδυασμός δίνει πλήρη πρωτεΐνη.