Αποστολή σπόρων από το Πελίτι

http://peliti.gr/peliti/apostoli/9-2012-10-05-13-46-30

Σύλλογος Παραδοσιακών Σπόρων “Η ΑΥΛΗ”

https://redwoodseeds.net/   ref1   ref2

Seed Freedom   Seed Freedom In Action

Βαζεις ερωτηματικο σε οσους σπορους εχουν εντονο χρωμα πλην του αρακα. Δεν ειναι στανταρ. Αλλα κατα κανονα οι παραδοσιακοι παρουσιαζουν λευκο χρωμα.

Ενας φίλος καλλιεργουσε βιοολογικα παλιοτερα. Η εταιρια πιστοποιησης βιολογικο ερχοταν για “ελεγχο” μια φορά τον χρονο μονο, δινοντας τους καπου 300€ τον χρονο. Εχουν μεγαλο ανταγωνισμο μεταξυ τους κ προκειμένου να σε κρατησουν ως πελατη δεν ειναι ιδιαιτερα αυστηροι στον ελεγχο.

Που σημαινει οτι τα βιολογικα που ειναι πχ στην λαικη δεν τα εμπιστευομαστε το ιδιο οπως αυτα που εχει ο σκλαβενιτης η ο Βασιλόπουλος etc. Ειναι μεγαλα σουπερ και τα ελεγχουν 2η φορα, αυστηρα! Περνανε δευτερο και πιο αξιοπιστο ελεγχο τα βιολογικα απο τα μεγαλα σουπερ παρα από ότι στις λαϊκες.

https://www.fetasoller.com/site/en/mallorca-shop.php


ΣΠΟΡΑ ΦΥΤΕΜΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΦΥΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΡΟΦΕΣ
ΤΑ ΖΩΑ-ΟΙ ΜΕΛΛΙΣΕΣ-ΤΑ ΨΑΡΙΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

https://www.ftiaxno.gr


certification – http://www.bio-hellas.gr/en/Procedure/tabid/133/Default.aspx

certification – https://bianame.gr/

ebook4farming – http://www.openbook.gr/category/collections/farming/


Το αβοκάντο ανήκει στις υπερτροφές, μπορεί να μην το περιμένατε, εξαιτίας των λιπαρών στοιχείων που έχει σε πλεόνασμα το αβοκάντο, αλλά θεωρείται υπερτροφή. Τα αβοκάντο είναι εξαιρετικά υγιεινά, περιέχουν βιταμίνες B, K, E, υψηλά επίπεδα σε κάλιο και φυτικές ίνες και όχι μόνο ρίχνουν την κακή χοληστερίνη, αλλά αυξάνουν και τα επίπεδα της καλής.

http://biokarpos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1474:h-threptiki-aksia-avokando&catid=101&Itemid=408&lang=el

By: |05/05/2018|categories: / /